A magyar föld sorsa - összefoglaló videó

PPJ         2014.11.06.

Tegnap részt vettünk A magyar föld sorsa című könyvbemutatón, ahol a magyarság történeti távlataiban és jelen tudományos vizsgálataiban példátlanul szépen összefogott előadások hangzottak el. A könyv ismerete és a hamarosan elérhető teljes előadások ismerete hozzásegítheti a magyarságot, hogy földjéről önállóan és hathatósan rendelkezzen jogi, természeti és erkölcsi szempontból is. Addig is, álljon itt egy összefoglaló videó, mely, reméljük, felkelti az érdeklődést!

11577_10152744964557367_425972774139911194_n.jpg

A könyv jövő héttől megvásárolható a Lyra és Lant boltjaiban illetve közvetlenül beszerezhető a kiadótól: http://www.agroinform.com/konyvek/andrasfalvy-bertalan-angyan-jozsef-marai-geza-molnar-geza-es-tanka-endre-a-magyar-fold-sorsa/c_481

Az MTVSZ híre a tegnapi eseményről

Termőföldünk védelme, a földzsákmányolás megakadályozása és a nagybirtokrendszer visszaszorítása érdekében a földforgalmi törvény újragondolására, a fenntarthatóság szempontjait integráló üzemszabályozási és földvédelmi törvények megalkotására, valamint az EU-s mezőgazdasági támogatási rendszer érdemi átalakítására lenne szükség – tette hozzá Farkas István Tamás, a Magyar Természetvédők Szövetsége ügyvezető elnöke.

A bemutatott földkönyv hiteles látlelet a magyar föld múltjáról és jelenéről. Szakmai – tudományos igényű mű, ugyanakkor közérthető. Ajánljuk mindenkinek, aki fontosnak tartja földünk nemzeti önvédelmét – nyilatkozta Tanka Endre, a kötet társszerzője és szerkesztője.

         szólj hozzá

Címkék: videó európai unió magyarság mezőgazdaság könyvajánló földtörvény földkérdés agrárium mtvsz vidékpolitika vidékfejlesztési minisztérium

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr606870235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása