Keleten lassan vége a McDonald's uralmának - óriás vécécsészével is tiltakoznak

PPJ         2014.08.21.

70af693743df7ee9a48d4f66d86fe2ce_L.jpg

Amikor már az igen nagy nézettséget elérő (Rewind the Future) gyermek egészségvédelmi videók is a "mekis" halálmiszert teszik felelőssé egyre több betegségért, és az USA-EU-orosz szankcióháború egyik válaszlépése Moszkvában négy McDonald's bezáratása, ott valami leáldozóban van!

Frissítés: RT.com - Már egész Oroszország-szerte zajlanak a vizsgálatok a McDonald's egységekben! Az eddig bezáratottakon túl jelenleg további ötben folyik vizsgálat!

Egyre többen látják, hogy az USA hegemonisztikus törekvései nemcsak totalitárius világkormányt és új (terror)világrendet foglalnak magukba, hanem többek között növekvő vegyszerhasználatot (ezáltal nő az autizmus megjelenése is), globális egészségkárosítást, globális biológiai diverzitás csökkenést, monokultúrát és a tudat monopóliumát, valamint nem mellesleg génmódosítást és ennek agresszív terjesztését - lásd az USA-EU szabadkereskedelmi egyezményt, más néven TTIP-t. (Az pedig már csak egy zárójeles hab a tortán, de ez most nem kerül különösebb kifejtésre ezen bejegyzésben, hogy ha félretesszük a naivitásunk és belegondolunk a kapitalizmus és profitalapú világ érzelemmentes hideg logikájába, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy az antikrisztusi uralom egyre sötétebb formái egészen újszerű "újrahasznosítási" folyamatokat fognak igényelni, és elnézve a mai intenzív nagyipari állattartás ebben a másodpercben is folyamatosan milliószámra működő daráló holokausztját, nem is állunk olyan távol önmagunk visszaszürcsölésétől.)

Visszatérve - Az orosz szakhatóság szerdán bezáratott Moszkvában négy McDonald's éttermet. A Roszpotrebnadzor, az orosz fogyasztóvédelmi hatóság az intézkedést azzal indokolta, hogy a négy étteremben megszegték a közegészségügyi törvény "számos" előírását. (Nem mellesleg: Oroszország terrorcselekményként büntetné az illegális GMO-használatot bit.ly/1mVcmXW Ez már hivatalos - Oroszország teljesen betiltja a GMO-kat bit.ly/1noOhrx)

Russia's consumer watchdog has temporarily closed 4 McDonalds restaurants in Moscow. It says they were breaking health codes. RT's Roman Kosarev has more. Read More: http://on.rt.com/c19zai

Óriás vécécsészét tettek a McDonalds elé - Hídfő.net

A moszkvai Puskin körúton elhelyezkedő McDonalds elé gyorsétterem-ellenes aktivisták egy óriásvécét ábrázoló alkotást helyeztek el, hogy ezzel hívják fel a figyelmet nyugati típusú gyorséttermi étkeztetések negatív egészségügyi hatásaira. A Puskin körúti étterem érdekessége, hogy az még a Szovjetúnió idején nyitott, 1990-ben, az emberek hosszú órákat is képesek voltak várni egy-egy hamburgerre a nyugati propaganda hatására.

2014-08-21-vececsesze-mcdonalds-moszkva.jpg

A csésze kiállítása után nem sokkal később az orosz fogyasztóvédelmi hivatal bezáratott négy moszkvai Mc'Donalds-ot, és az étteremlánc továbi 430 étterme felülvizsgálat alá kerül. A hivatal álláspontja szerint "Több alkalommal tapasztaltunk az előírásokkal szembeni magatartásmódot, és a hulladékok nem megfelelő kezelését augusztus 18-20 között." A hivatal képviselője a kérdésre, hogy nem a Mc'Donalds, mint márka elleni akció ez, azt válaszolta, hogy "...természetesen minden megteszünk annak érdekében, hogy az éttermek minél előbb újranyithassanak."

Korábbi - azóta frissített - híreink:

Jamie Oliver bizonyította, hogy a McDonald's emberi fogyasztásra alkalmatlan

Meki kaja, élelmiszeripari drogtervezés és Dívány...

---

Oroszok bizonyítják, hogy a kisméretű organikus gazdaságok elláthatják élelemmel a világot

Az orosz organikus kiskertes tanyák (dácsák) mozgalmának története

Amikor a világrendek szempontjából a módszerváltás (vagyis egy szűkebb kalitkából egy kicsit tágasabb kalitkába kerültünk át) megtörtént, akkor hirtelen ránk szakadt a nyugat... Szerencsére kezdünk észhez térni!

         27 hozzászólás

Címkék: politika usa oroszország világ világgazdaság mcdonalds gmo jamie oliver élelmiszer mc donalds humánökológia gmo lobbi globális gazdaság szabadkereskedelem ttip

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr576623307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2014.08.21. 16:43:24

csak igénytelen, fantáziaszegény prolik imádják a mc. donaldot: hájfejű buta embereket segít zsírjával, túl cukrozott vackaival, rikító imázsával még hülyébbé tenni.
ezt is meg a coca-colát is be kellene tíltani mindenfelé!

PPJ · http://greenr.blog.hu 2014.08.21. 16:46:33

@E.Katolnai:

A magyar coca-cola forradalom receptje
www.facebook.com/photo.php?fbid=358109854328343

A "Coca-Cola" forradalmak gyártásáról, avagy a történelem vége és az utolsó fegyver
www.facebook.com/photo.php?fbid=417530275052967

♔bаtyu♔ 2014.08.21. 17:15:41

Ez egy (egészségtelen) divat volt, ami nálunk is kezd lecsengeni.

Ma már el nem tudnám képzelni, hogy Colát iszom és hambit eszem. Főleg úgy, hogy nálunk azért elég könnyen és olcsón hozzá lehet jutni egészséges kajákhoz is.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2014.08.21. 17:17:49

@♔bаtyu♔: Igen! Amikor a világrendek szempontjából a módszerváltás (vagyis egy szűkebb kalitkából egy kicsit tágasabb kalitkába kerültünk át) megtörtént, akkor hirtelen ránk szakadt a nyugat...

www.youtube.com/watch?v=3ci1POONUyM

Szerencsére kezdünk észhez térni...!

Balhorog12 2014.08.21. 18:00:44

De azért az gondolom érthető, hogy az Orosz mekibezárásoknak semmi köze nincs a kaja minőségéhez...

dr Smittpálelnökúr 2014.08.21. 18:06:05

Azt azért hozzáteszem, hogy Oroszországban oroszok üzemeltetik az orosz tulajdonú gyorséttermeket.
Vagyis a poszt konklúziója az lenne, hogy az oroszok megszegik a közegészségügyi szabályokat.
Csakhogy a posztolón kívül mindenki tudja, hogy a nyugati szankciók elleni lépések egyike ezek bezárása, semmi köze sem a közegészségügyhöz, vagy bármi máshoz.

És most látom, hogy az orosz titkosszolgálat által alapított portál van behivatkozva, köszönöm, ez így nagyon nagyon hiteles poszt.

2014.08.21. 18:45:13

A hülyeséget nem lehet betiltani, aki ipari hulladékot akar enni, hát tegye. Max drágább kéne legyen az egészségbiztosításuk. :)

flamer 2014.08.21. 18:51:02

A zöldeknél felvételi követelmény, hogy full idiótának kell lenni?

PPJ · http://greenr.blog.hu 2014.08.21. 18:51:53

@randomgenerator: @dr Smittpálelnökúr:
Úgy látom nektek még a lead-et sem sikerült elolvasni...

PPJ · http://greenr.blog.hu 2014.08.21. 19:04:59

@flamer: Az idióta szó eredeti görög jelentése, hogy bár szellemileg képes lenne rá, mégsem foglalkozik közügyekkel az erre érett korú állampolgár. Köszönjük, de hivatalos egyetemi papírral rendelkezve és közügyekkel foglalkozunk. Így valójában a magyar lakosság azon része a szó eredeti értelmében az idióta, akik inkább süttetik ki bulvármétellyel a még megmaradt agysejtjeiket, mintsem, hogy helyi- és közügyekkel foglalkozzanak. Ha az általad használt fogalmazásban "idióta" volnék, akkor az érdi fidesz az idei ogy-i képviselőválasztás alkalmával nem hozott volna létre kommen sie hirtelen egy zöld tagozatot pontosan azután, hogy világossá vált, elegendő érvényes aláírással rendelkezem, és az SMS párt sem (telefonfelvételes beismerés van róla) erről a blogról és tőlem plagizálta volna 10.000 példányban a Bruttó Nemzeti Boldogság "programját".
Egyébként pedig mi is a neved, korod, foglalkozásod, végzettséged? Mert ez meg felvételi követelmény ahhoz, hogy ezen a blogon bárki bármiben alaptalanul vádaskodjon! Anonim alakokat nem szokásunk komolyan venni.

randomuser1 2014.08.21. 19:23:42

nem meglepő, úgy tom, az oroszok rendkívűl környezet- és egészségtudatosak.

dr Smittpálelnökúr 2014.08.21. 19:57:47

@PPJ: a lead és a poszt szövege között kb. semmi összefüggés nincs.

A környezetvédelem, az egészséges táplálkozás, és a mekik orosz bezárása között szintén.
Kb. az "igaz, igaz, de nincs közöttük összefüggés" esete.

Ennyi erővel bármit igazolhatnál az oroszok mostani lépéseivel.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2014.08.21. 20:18:52

@dr Smittpálelnökúr: Önnek úgy látom, valami nem világos. Kérem írja meg, hogy micsoda nem az.

chepunk 2014.08.21. 20:39:46

Na ja olyan mérgezőek a "nyugati" élelmiszerek, hogy az osztrák, német, 70-80 éves nyuggerek röhögve túráznak még le is hagynak a Schneebergen, az egésséges Globus konzervet meg hű de egésséges kubai cukorkát rágó, Áfész vacakokat evő nyomorult KGST-s melős meg 55 évesen rokkant és 67 évesen temetik ha megéli ezt a kort...

be lehetne fejezni ezt az ökörséget és chemtrail, meg az annunakik közé száműzni!

chepunk 2014.08.21. 20:43:21

@Emmanuel Goldstein:

Bruhahah! Ruszkik meg a környezetvédelem a oximoron! Nézd mit tettek az Aral tóval, vagy olvass Majakról, esteleg a földalatti atomrobbantással létrehozott gáztározókról, nézz szét a bánya meg iparvidékeiken, Dante pokla! Nem kell elmagyarázni emlékszem gyerekként 4 orosz laktanya is volt a közelünkben, kész szemétdombok voltak, mögöttük csordogáló olajpatakokcskákkal, egyéb szemetekkel, meg gyerekenek digitalkiért, vagy vodkáért lőszert osztogató őrökkel...

randomuser1 2014.08.21. 20:45:48

@chepunk: mert nyugaton nem kemtérleznek a zsidó világkormányok!!!!!!!!!!!!!

grani 2014.08.21. 20:56:20

@Emmanuel Goldstein: Az Aral-tó Kazahsztánban és Üzbekisztánban van. A vize ma több millió embernek ad megélhetést. Virágzóvá teszi a sivatag azon részét, ahol azelőtt ember meg nem élt. Persze, el lehetne zárni az öntözőcsatornákat, éhen halna pár millió ember és lenne helyette egy nagy pocsolya a sivatag közepén, amely eltartana pár ezer halászt. Szép elmélet ez a ne bántsuk a természetet, csak sokba kerülne. Nem neked, MO-n, hanem azoknak, akik most az öntözött földeken élnek. De hát azok csak harmadrangú emberek, azok dögöljenek meg. Csak a fehér tamtamozó európainak legyen meg az öröme.

randomuser1 2014.08.21. 20:56:48

@chepunk: ez az előző rendszer bűne, a mai modern oroszország valójában előremutató állam, ezen a blogon is olvashatsz a biokertész dácsákról amik önellátóvá tehetnek egy egész országot, csak akarni kell!

grani 2014.08.21. 21:00:12

Zártak itt már be jó pár éttermet, híreset is. Viszont öt év alatt, mióta itt vagyok, még nem kaptam ételmérgezést egyszer sem. Budapesten átlag kétszer. A csúcs Párizs volt, ott másfél év alatt ötször. Szóval, nem kell a rizsa, hogy így amerika, meg úgy. Persze, a politikai agitátoroknak ez jó jön, de kit érdekelnek a hazugságaik?
Több mint négyszázból négyet. Na, és már megy a tamtamolás...

randomuser1 2014.08.21. 21:04:18

@grani: fene érzékeny gyomrod van, hallod-é...

no_successful2 2014.08.21. 21:34:03

Az Oroszoknál többször van hideg, így ott könnyen eltartható a kaja. :)

2014.08.21. 22:26:57

@grani: Szerintem el vagy tévedve. Az, hogy megy az ember gyomra nagyritkán elszigetelt eset - itt nem erről van szó szerintem - de egy (fél) életen át iparilag feldolgozott kaját enni más. Utóbbinak nyilván nincs rövid távú hatása, ami annyira feltűnő, biztosan kijavítják. De ha sokat fizetnének sem állnék neki hamburgerhús / bolti fasírt / párizsi / virsli / kolbász stb. húsnak álcázott moslékon élni (házikolbász kivétel, abban tudom, mi van). A fast food meg kb ez a kategória.

Én Budapesten 10 év alatt egyszer rontottal el a gyomrom, a hely és az árban benne volt a rizikó, nem panaszkodom. Amennyit ettem a 10 év alatt, jó arány. :)

odamondó 2014.08.21. 22:57:18

@randomgenerator: hamburgerhús, virsli és kolbász is lehet minőségi. Nem attól lesz valami szar, hogy minek készül...

JohnHenry 2014.08.21. 23:08:43

@odamondó: csak azt ne mondd, hogy a mekdönci vagy a burger húsa minőségi :)

PPJ · http://greenr.blog.hu 2014.08.21. 23:50:49

@odamondó: Ez így igaz. Bár persze vannak dolgok, amiket sohasem azért hoztak létre, hogy minőségiek legyenek. Ugye a GMO-k esetében sincs szó sohasem globális minőségi éhezésről (amit éppen a monokultúrás nagyipari mg. hoz létre), csak folyton arról, hogy hogy etetünk ennyi szájat - mindig csak mennyiségről van szó. Ez a Kali Yuga természete, mennyiség, a minőség helyett.

odamondó 2014.08.22. 00:00:00

@JohnHenry: sehol nem írtam ilyet. Azt írtam, hogy attól, mert Mo.-n elterjedt hogy a hamburgerhús egy szar még nem az. Több csillagos séfek is készítenek hamburgert.

@PPJ: azért van szó mennyiségről mert marha sokan vagyunk továbbá ez az amit a piac magának "teremt". Amerika a legjobb példa egyszerűen verseny van a vevőért ki ad többet kevesebbért.

 
 
süti beállítások módosítása