Zöld fesztiválok? Frászt! Önigazoló semmittevés!

PPJ         2009.07.26.

Végre egy tényeket közló cenzúramentes írás! No comment. That's all falks! Ennyit a "fesztiválokról", azok "tartalmáról", a "programokról", pláne arról, hogy mennyire zöldek...

Olvassátok el az egyik LMP-s rövid írását, valamint illusztrációnak fotóriport az idei Glastonbury fesztiválról. Katt-klikk forrás és kép!

"Ez még csak vicc. Szerintem. Hétvégén sikerült meghívottként részt vennem a Balaton Sound fesztiválon tartott Zöld Övezet Partnertalálkozón.

Villogunk a szelektív kukákkal, amikor hajnalban mindenki térdig gázol a szemétben.

Gratulálunk magunknak a tudatformálás eredményeiről, mert a fesztivál sarkában van két  zöld sátor, ahol idétlen játékokat játszhatnak a magukat zöldnek tartó emberek, miközben szó nem esik konkrét tényszámokról, fogyasztási adatokról, ökolábnyomról és hogy ezek mit is jelentenek középtávon…" - forrás: Lokális Klímaváltozás

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://inapcache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/gbury_06_29/g32_19510133.jpg”.

         2 hozzászólás

Címkék: zöld szemét fotók környezet társadalmi felelősségvállalás

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

Audiovizuális természetvédelem rovatunkban ma: Coldcut and Hexstatic - Timber

PPJ         2009.07.26.

Óriási elmaradást pótlok most ezen közegben, avagy a blogon. Nem került propagálásra az egyik legjobb arcon csapó audiovizuális természetvédelmi ritmika. A Coldcut és Hexstatic páros Timber című klippje olyan nyelven kommunikál ami végérvényesen beégeti magát az ember agyába, majd sistergő lenyomata folyamatosan bocsátja ki égett szagát minden megnyilvánulsában, de legfőképp a bútoráruházi magatartás, tetőépítési hozzáállás vagy erdőjárási áhítát lesz nagy változás érintettje.

         szólj hozzá

Címkék: ajánló videó audiovizuális audiovizuális természetvédelem

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark