Alig várom! - Moslékosvödör preambulum

PPJ         2009.11.18.

Alig várom, hogy végre elhagyhassam ezt az iskolát, hogy végre kezemben a dimplomával már mindent kitálalhassak. Pedig már most is úgy nyom ez a sok mocsok és hányadék amivel a SZIÉn találkoztam.

Akadnak persze kivételek: nekik külön szentélyt fogok emelni. De a maradék bizony ott tengődik az legeslegalján.

Finanszírozások, belterjesség, seggnyalások, belső leszámolások, meggazdagodások, stiklik, korrupció, felügyelet nélküliség miatti hanyagság: igazi odakozmált füstölgők.

Hajj, csak legyen meg a diplomám. December 1. Államvizsga. Be kell bizonyítanom, hogy értek a természetvédelmi joghoz (én igen, a korrupt Zöld Hatóság leszarja a törvényt nagy ívbe ha védett is egy láp), a ország Nemzeti Parkjait és értékeit jól ismerem (ahelyett hogy a helybélieket kérdeznék, akiknek nem tölcsérrel próbálták a fejükbe tölteni a tudást, hanem élettapasztalatukból centire pontosan megmondják melyik madár hol fészkel és mikor jön-megy) és végül meg kell védenem a diplomamunkám, azaz hogy a hit és a természettudomány nem fér össze.

Szorítsatok!

Aztán majd felrúgom a moslékosvödröt!

         szólj hozzá

Címkék: vélemény

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr281534824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása