Képregény 58

PPJ         2009.10.10.

http://www.extension.purdue.edu/vanderburgh/horticulture/weird/deforestation.jpg

         2 hozzászólás

Címkék: képregény

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr131439887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jand 2009.10.10. 09:44:55

És hogy mindezt hogy lehet eladni, Joel Bakan "the Corporation" című, magyarul is megjelent könyvéből idézek:

Iskolai programjaikkal pedig saját szemléletüket igyekeznek terjeszteni: a Procter&Gamble Föld-barát programjában például így tanítja a gyerekeket az iskolában:
"A tarvágással az erdő mindenestül eltűnik... tiszta és új élőhelyet teremtve a vadvilágnak. Mi a P&G-nél ezért alkalmazzuk ezt a gazdaságilag és környezetvédelmileg ésszerű megoldást, mert leginkább ez felel meg az élővilágban megfigyelhető természetes folyamatoknak. A tarvágással mellesleg a napfény szabadon eljut a talajszintre, így serkenti a növényzet fejlődését, és táplálékot érlel az állatoknak." [David Shenk: Tomorrow's Classroom Today, 1994]

PPJ · http://greenr.blog.hu 2009.10.10. 10:58:14

@Jand:

Úramisten!!!!! Bazz! Ezzel most padlóra küldtél!
Ilyet oktatni. Köszi az idézetet, remek kép az "oktatásról". Képzelhetjük, hogy milyen akkor egy hittanóra valóságtartalma :D!

 
 
süti beállítások módosítása