Utolsó kommentek:

Gerilgfx 2015.02.19. 03:15:38

kevés lesz a két új reaktor még akkor is, ha a régiek is üzemben maradnak.

ideje lesz előszedni a jambikuspentameterszakértő fizikusainkat, és közölni velük, hogy vagy megtervezik az első magyar, gyakorlatban is legyártható atomerőművet, vagy nem feltétlenül fogak munkát kapni többé ebben az országban.

igen, így is lehet.

mostmár elég volt a vegetatív nyáladzásból, amit az ország tudományos ,,elitje'' művel. túl sok az okoskodás, és kevés a tett.

Bejegyzés: Bencsik János felszólalása a Paksi Atomerőmű parlamenti vitanapján

omaha2 2015.02.15. 09:51:44

De ide lehet sorlni pl.a Shellt,Texacot is stb.Amit lehet én kerülök ezek közül.

Bejegyzés: Bojkott mobilalkalmazások segítik az izraeli áruk mellőzését

omaha2 2015.02.15. 09:49:47

@vanek ur: Koránt sem biztos,hogy nem vásárolta fel egy izraeli tulajdonos,cég az alábbi cégeket.Az egy dolog,hogy hivatalosan csak a Teva izraeli.Több cégnek ezek közül közük van a pénzügyi háttérhatalomhoz.Ilyen pl.a McDonalds,Nestlé is.

Bejegyzés: Bojkott mobilalkalmazások segítik az izraeli áruk mellőzését

Biczó Norbert 2015.02.14. 19:43:33

@Kazilewy: a baktériumoknak, amelyek a komposztálást és ezzel a hőtermelest végzik sok oxigénre van szükségük. Ezért föld alatt csak úgy működik a komposztkazán, ha meg van oldva a levegő ellátás...ez egy másik- "levegőztető" csőrendszerrel oldható meg.

Bejegyzés: Komposztkazán 2.0 újratöltve

Biczó Norbert 2015.02.14. 19:28:00

Már gondoltam ugyan erre. :) nem tudtam, hogy már megcsinálták. :) nagyszerű! :)

Bejegyzés: Komposztkazán 2.0 újratöltve

PPJ · http://greenr.blog.hu 2015.02.08. 20:57:36

@Józsi01: Ja, mint ahogy a legnagyobb német bestsellerről is nagy a hallgatás az igazságszagú dolgokra folyamatosan csak összeesküvéselméletet ordító liberó sajtótól. Amúgy az szó és fogalom, hogy "összeesküvéselmélet", szintén cionista kreálmány.

media.mandiner.hu/cikk/20141013_lovas_istvan_a_legnagyobb_nemet_bestsellerrol_totalis_a_hallgatas

www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro

Bejegyzés: Német törvényhozók szerint az ukrajnai konfliktus mögött masszív termőföld-átjátszás is van

Józsi01 2015.02.08. 20:52:11

Nocsak, nocsak. Erre szokták mondani, hogy összeesküvés elmélet, meg ántisémitizmus, és persze legfőképp rászistákok!!!! :-)

Bejegyzés: Német törvényhozók szerint az ukrajnai konfliktus mögött masszív termőföld-átjátszás is van

Alick 2015.02.08. 10:08:39

Mondjuk igen érdekes a képen az a dobozos tej... organic, myass!
:)

Bejegyzés: Tanulmány: „nagyipari gyárüzemek” állítják elő a bio tej és tojás jelentős részét

Alick 2015.02.08. 09:24:36

@teddybear01: "még a legalaposabb élelmiszer-bevizsgáló laborok se nagyon"

Erre az állításra független forrás..?

Bejegyzés: Tanulmány: „nagyipari gyárüzemek” állítják elő a bio tej és tojás jelentős részét

teddybear01 2015.02.08. 05:38:30

Azért írják rá a közönséges nagyüzemileg termelt élelmiszerre hogy bio, mert a mostani divatőrület miatt így sokkal többet lehet elkérni érte.
Ráadásul az emberek nem tudják egykönnyen megkülönböztetni a bio és nem bio élelmiszert, de még a legalaposabb élelmiszer-bevizsgáló laborok se nagyon. Max. azt tudják megmondani, hogy milyen szennyeződéseket találnak benne, de ezek egy része még a bio termelés esetén is belekerülhet.

Ami pedig a kitiltást illeti, az USA azt tilthat ki, és olyan indokkal, akit csak akar. Ez az USA dolga.
Érdekes egyébként hogy az összes "hazafi", azért üvöltözik, hogy Vidát meg pár másik, de még mindig névtelen alakot kitiltották, nem pedig azért, hogy hogy is van az a korrupció, amiért kitiltották őket? Azaz a gazembert védik, és nem azért cirkuszolnak, hogy felelősségre vonják őket....Ostoba, képmutató bagázs.

Bejegyzés: Tanulmány: „nagyipari gyárüzemek” állítják elő a bio tej és tojás jelentős részét

d.j 2015.02.07. 23:45:54

@PPJ: Azért ez nem így van. Ha usa a legkorruptabb, akkor az oroszok mik? Vagy az összes volt szovjet állam, vagy az afrikai, vagy a dél- amerikai országok nagy részéről már ne is beszéljünk. De itt nem is erről van szó, hanem arról, hogy ezek a cégek lejáratják az egész bio iparágat, mert csaltak. Persze ilyenkor jönnek a Bambano féle megmondóemberek, mert ugye ő megmondta és egyébként is mindenhez ért. Ezeken a cégeken kívül még van több száz vagy ezer cég akik tisztességesen csinálják a bio iparágat és ezek a termékek minden tekintetben jobb minőségűek, mint a hagyományos módszerrel termelt élelmiszerek, vagy más ipari termékek. Továbbá, sajnos ekkora eltérés a bio és a nem bio termékek között, csak nálunk van, máshol nincs ekkora különbség.

Bejegyzés: Tanulmány: „nagyipari gyárüzemek” állítják elő a bio tej és tojás jelentős részét

PPJ · http://greenr.blog.hu 2015.02.07. 23:20:55

@különvélemény2: Mármint kik? Ez a bio-fogyasztóvédelmi csoport? Ami ugyanazon érdekellek szemben küzd, mint mi Európában? Az USA a világ legkorruptabb terrorállama. Nem értem mire céloz.

Bejegyzés: Tanulmány: „nagyipari gyárüzemek” állítják elő a bio tej és tojás jelentős részét

különvélemény2 2015.02.07. 20:59:46

Nem ezek tiltották ki koholt vádak alapján a magyar nav elnököt?
Szerencsére a korrupciónak még a látszatát is elkerüli a nemes nagy usa, ahol 8 ezer milliárd dollárt loptak el a pentagonban.
Hogy ez megy az összes gazdasági területen, ez nagyjából annyira hírértékű, mint hogy győzike új mobiltelefont vett.

Bejegyzés: Tanulmány: „nagyipari gyárüzemek” állítják elő a bio tej és tojás jelentős részét

Sándor Kovács2 2015.01.28. 09:41:15

@Gerilgfx: Ez alapvetően nem pöcs kérdése. Ezeket a modern rendszereket olyan sötét erők tartják fenn, amelyeknek mibenlétéről nem sok fogalmunk lehet. És Orbán Viktornak sem. Bibó István vagy Wass Albert örökségére vagy éppen az illiberalizmusra alapított szellemiség tökéletesen elégtelen a valós mozgatók és mozgatottságok felismerésére, a helyes cselekvésről nem is beszélve. Itt a lét, a tudat, a világ és az ember mélyén működő erők olyan szintű ismeretére és értésére van szükség, amely már csak nagyon kevesek sajátja.

Természetesen Orbán ismeri az erővonalakat. Megfutja - mert meg kell fussa - a kötelező köreit, tudja kik és miért rajzolták meg játszótere határait, de kétlem, hogy a helyes megoldás irányába bírna mélyebb lényeglátással.

Első pillantásra valóban jónak tűnik az EÁU-hz való csatlakozás. De hogyan lehet kiugrani az euroatlantista befolyás alól? Ezt a függő viszonyt évszázadokon át építgették a "haladás erői", miközben lassan és szisztematikusan oldották fel az évezredes szakrális struktúrákat, minden valódi restauráció alapját.

Elég lenne egy gyönge próbálkozás a "kiugrásra", mire valaki valahol nyom egy "Entert" és két perc alatt összeomlik a magyar állam működőképessége. A pénzfegyverek elképesztő erővel rendelkeznek...

Bejegyzés: Tiltott GMO Magyarországon? - Kiborult a zöld ombudsman, a TTIP vétóját követelik

Sándor Kovács2 2015.01.28. 01:06:21

Azt teljesen kizártnak tartom, hogy a különböző szabadkőműves társaságok ne ismernék a tartós államiság alapvető kritériumait. A respublika és a progresszionizmus egyéb derivátumai nem tartoznak ezek közé. Ezek és a darwinizmussal szorosan párhuzamba állítható alakulatok végső soron önfelélő, önpusztító államszerűségeket (ellenállamokat) produkálnak. Egy igazságos állam (és annak minden intézménye) csak hierarchikus, meritokratikus(érdemelvű) és organikus lehet (Bogár László nyomán). Ezek hiányában az adott emberi közösség egyszerűen feléli bezárt létének minden erőforrását.

Az egalitárius rendszereket úgy tűnik nem azért hozzák létre, hogy saját közösségébe és természeti környezetébe emelkedett módon tagolja be az embert, hanem, azért hogy egyre brutálisabb sebeket ejtsenek az ember belső és külső világán. Ha nem így lenne, akkor nem cserélgetnék a rendszereiket olyan gyakorisággal. Most jakobinusok vagyunk, később bolsevikok, de lehet, hogy inkább demokraták, vagy liberálisok, stb. Néhány példa: a köztársaságpárti a királyt fejezte le, a bolsevik jónéhány ember veséjét verte le, a liberáldemokrata pedig már mindenki lelkét mérgezi. Tehát szisztematikusan haladnak az ember ontológiai középpontja felé.

Hova vezetett a modern társadalmi kísérletezgetéseik néhány száz éve? Az ember méltósága, szellemi potenciálja, lényeglátása, általános túlélőképessége és egészsége mélypontra, a pusztulás határára érkezett. A világból szinte már mindent kipusztítottak, ami szép, szellemi, nemes, értékes.

Ennek fényében tökéletesen mindegy mit mondanak Mr. Soros és társai, mert amit kitalálnak a jelenlegi EU-s agyrém helyett, ugyanolyan káros és pusztító lesz, mint dicstelen elődje....

Bejegyzés: Tiltott GMO Magyarországon? - Kiborult a zöld ombudsman, a TTIP vétóját követelik