Utolsó kommentek:

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2014.10.29. 23:48:40

"Nem állást foglalva, csak elgondolkodva kérdezem: tavaly a földtörvény kapcsán nem akadt több tízezer tüntető, csak most a netadó lehetősége esetén. Enni nem előbb kell, mint internetezni? "

enni lehet tot krumplit, lengyel tejet, na meg holland sajtot
mi ezzel a problema?

amugy nekem is a netadoval kapcsolatos mssziv megmozdulasnal eszembe jutott a manyup ELRABLASA elleni hergya tiltakozas
erdekes na...

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

5perc 2014.10.29. 14:02:33

Szerintem ez egy alapos csúsztatás.
Nem az internetadó miatt mentek az utcára (és egyáltalán nem csak a körúti bitparasztok), hanem a kitiltás ügyből kipattanó ezer milliárdos adócsalást takargató fidesz korrupció miatt az internetadó apropóján.

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

titan 2014.10.29. 13:33:42

Hozzá kell tennem, 16 éves korom óta dolgozom, emellett tanultam, most is tanulok, 33 éve születtem a nagykörúton belülre, és legmélyebb elismerésem azoké, akik a földekért és akik a földeken dolgoznak, és azoké akik a fontos dolgokért kiállnak.

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

titan 2014.10.29. 13:30:55

@PPJ: Én nem a blogra válaszoltam, eddig nem ismertem, amire válaszoltam, az az a blogposzt, aminek a kommentjeit épp olvasod. A városi "liberáltömeget" (fentebb más által említett mocskolódás letudva) pedig meg kell szólítani, és ha az megvan, ki fog állni. Ha meg csak lenézően le "liberáltömegezed", ne várd, hogy melléd álljon.

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

PPJ · http://greenr.blog.hu 2014.10.29. 13:18:27

@titan: Ó, igazán?! Mióta is követed a blogot? Mert láthatóan nem ismered mélységeiben, hogy milyen alapon mikor és miért szólunk! greenr.blog.hu/2014/02/25/hiszem_hogy_a_talajon_az_ember_nem_csak_all_hanem_el_is

A városi liberáltömeg mikor állt ki egyetlen fontos, az egész országot érintő ügyért?!!!

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

titan 2014.10.29. 13:01:46

Éppen ezt a gondolkodásmódot kéne kiírtani az emberek fejéből, hogy szembeállítják egymással a vidékieket és az "aszfaltbenszülötteket", ami úgy gondolja, hogy az élet egyik területe (mindig a saját) fontosabb, mint a másik, és aki ki mer állni olyanért, ami számomra nem fontos, az ellenséggé válik csak azért, mert nem azért állt ki, ami nekem nem fontos. Ez a blogposzt is csak támogatja a ,,divide et impera'' ezeréves módszert, és aláírja a régi viccet arról, amikor a különböző nemzetek tagjai főnek a kondérban a pokolban. Ha nem ismered a viccet, olvasd el, tanulságos.

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

mrZ 2014.10.28. 23:48:12

A kaja az onlinepizzeriában teremtődik, mit hadoválsz itt valami termőföldről!!!
Spiritualizmus? Mi az? Hány követője van?

Valamikor én azt hittem hogy a net majd beomlasztja a barlangot. Ma már biztosan tudom hogy csak megerősíti.
A zombik mindent arra használnak hogy a barlangjuk egyre sötétebb és biztonságosabb legyen.

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

PPJ · http://greenr.blog.hu 2014.10.28. 16:49:46

@epix: Kedves, PGY!

Örülök, hogy "követsz" és a nem is akarlak lebeszélni róla, azonban abban biztos vagyok, hogy - nem fogok megállni, - te most nem értél engem utol.

Most nem fogom még egyelőre törölni a blogra is bejegyzett spiridarwin posztot, de azt itt elmondom és megerősítem, ha az azóta eltelt posztokból nem vált világossá, hogy maximálisan elutasítom ezt a fajta "fejlődéselméletet". Akkor még nem, most már igen. Mi ezzel a gond? Miért nivellálnám magam és miért "ragadjak meg" egy olyan szinten, amivel már nem tudok egyetérteni számtalan szempontból?!

Nem tudom milyen "összeesküvéselméletekről" beszélsz, én csak napi gyakorlatokat látok!

Biztosíthatlak, hogy nem "átmeneti"(sic!) a "megingás"(sic!) nálam, ahogy arról is, hogy továbbra is azon fogok fáradozni, hogy a nehezen kibogozható összefüggéseket bizonyos témák mentén levetítsük és megragadjuk.

Nem tudom milyen "mocskolódásról" beszélsz, ha tudsz konkrét példát, akkor szólj! De ha csak a "politikai korrektség" hiánya, ami neked már "mocskolódás", akkor hagyjuk is, erről nem én és nem most akarok meggyőzni senkit, hogy miért kell világosan kimondani, hogy mit gondolunk az aberáliberáldemokrácionizmusról és a vele létrendileg felette és szemben álló valódi szabadság viszonyáról.

Ha viszont van javaslatod, hogy milyen témák mentén lehetne az ökológiai és spirituális válságot tudatökológiai és metafizikai szempontokból megerősítve, az eszméket nem felhígítva, de mégis még érthetőbbé téve, jelen blogban megfogalmazni, úgy örömmel várom!

Üdv!

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

epix 2014.10.28. 13:35:55

Kedves Pacsuta!

Ez most teljesen betegre sikeredet. Nem tudom miért érzed magad ennyire nyomorultul, hogy másokra vetited ki valamiféle haragodat, azokra akik máshogyan gondolkoznak. Ezek az emberek azért godolkoznak vagy látják másként a világot, mert más a világképük és/ vagy mert más környezetben élnek, más az lexikális és/vagy spirituális tudásuk stb... Lehet, hogy az amiért te haragszol rájuk, (ami állításod szerint nem is foglakoztatja őket) az számukra nem is létezik, nem is tudnak róla. A blogodat majdnem az indulása óta követtve, azt látom, hogy valami eltört benned és zagyva összesküvés elméletek hívője lettél. A te tudásod és világlátásod arra kéne, hogy össztökéljen, hogy ezen embertárasidnak segíteni tudjál, megértetni velük és segíteni feldogozni nekik azt a tudást, amiknek te már a birtokában vagy. A világ sokkal bonyolultabb annál, hogy le lehesen írni egy egysíkú összesküüvésben. Amikor így beszélsz más enberekről bemocskolva őket, akkor sajnos te is bekerülsz egy "kasztba", ahol az üldőzési mániás összesküüvés hívei vannak.

Remélem, hogy ez nálad mostanában egy átmeneti megingás és majd túllendülsz rajta.

Végezetül szeretném erre az írásra felhívni a figyelmedet. tudatbazis.hu/hirek/fejlodesunk-honnan-jottunk-es-hova-tartunk

Az itt leirtak nagyon hatottak rám és segítettek megérteni velem, hogy nem szabad haragudni és hibáztani azokat, akik nem láthatják valamilyen okból azt, amit én már látok vagy tudok a világról.

Ezt az írásra a te blogodon keresztül találtam rá.
greenr.blog.hu/2013/03/17/spiritualis_darwinizmus_es_spiraldinamika
Ajánlom olvasd el újra.

Jó volna, ha magadhoz térnél és a blogod újra nem egy mocskolodó, károgó blog lenne a továbbiakban. Úgy gondolom, hogy többre vagy érdemes és sok embert tudnál "felébreszteni" és segíteni őket. De ez csak egy pozitiv szemlélettel fog sikerülni.

üdv: "egy követőd"

Bejegyzés: Internet VS föld: Az aszfaltbennszülöttek értelmi képességeiről

Peppe Mancini 2014.10.23. 09:09:50

@AntiKorrupt: Érthető és logikus összefoglalás. Személy szerint én egy dologgal nagyon nem értenék egyet: mégpedig azzal, hogy a bolygónkon kialakult kritikus helyzetet bármilyen "geomérnöki" módszerrel próbálja bárki is megoldani - még ha az a levezetéseid szerint vajmi elképzelhetetlen is.

Minden ilyen jellegű kísérlet csak a spórolást szolgálná, és mindössze rövid távú tüneti kezelést eredményezne. Ezért nem bánom, hogy beszédtéma a chemtrail, mert legalább felhívja a figyelmet egy nagyon is valós, és igen veszélyes kutatási vonalra, melybe világszerte dollár milliókat ölnek - és nyilvánvalóan nem csak azért, hogy e kutatások jegyzőkönyveit majd a fiók mélyére süllyesszék.

Ki kell mondani, jó hangosan, hogy a bolygó sebeit relatíve olcsó technikai eszközökkel szeretnék begyógyítani, de egész egyszerűen már nincs idő arra, hogy igazoljuk e módszerek "veszélytelenségét", és félő, hogy kényszerű okokból megkezdenek ilyen jellegű gyakorlati kísérleteket.

Bejegyzés: A ChemTrail tüntetés margójára: a globális geomérnökség humánökológus szemmel

lavór 2014.10.16. 14:12:32

@fagyospityóka:

Semmit. Amiről szó van, ha kivonulna a Tesco, nem halnánk éhen. Ennyi.

Bejegyzés: Morgan Stanley: Kivonulhat Magyarországról a Tesco

fagyospityóka 2014.10.16. 14:08:13

@lavór: Tehát van valamennyi igényes magyar fogyasztó, aki nem akar ipari hulladékot enni. Ez a tescónak kevés. A tobbi magyar ipari hulladékot eszik, és nem veszi meg a drága cuccot. Eddig ennyit tudtam meg. Mit kezdjek vele?

Bejegyzés: Morgan Stanley: Kivonulhat Magyarországról a Tesco

lavór 2014.10.16. 13:29:40

@fagyospityóka:

Oké, legalább egyet. tudjunk még mondjuk 10000-et. És? Egy ekkora üzletláncnak édeskevés.

Bejegyzés: Morgan Stanley: Kivonulhat Magyarországról a Tesco

fagyospityóka 2014.10.16. 13:28:52

@lavór: @fagyospityóka: én most megyek berúgni, hátha elmúlik a náthám.

Bejegyzés: Morgan Stanley: Kivonulhat Magyarországról a Tesco

fagyospityóka 2014.10.16. 13:28:03

@lavór: Én pedig azt írtam, hog LEGALÁBB eg embert ... Ha kijózanodsz, folytatjuk.

Bejegyzés: Morgan Stanley: Kivonulhat Magyarországról a Tesco