Utolsó kommentek:

nsk 2015.09.18. 14:09:52

A cikk szerzoje nagyon elkapart a tudatállapotában az utóbbi években! Gratulálok!

Bejegyzés: Cukorfalat nagyszemű állatkák eszik egymást

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2015.09.06. 11:17:38

@midnight coder:

jó amiket írtál, kivéve ez:

"Mindenttől független az őserdők és a tengerek lerablása. Ebben leginkább azok az országok a sárosak, akik szaporodnak mint a nyuszika. A civilizált emberek létszáma inkább csökken, de sajnos a nyam-nyamok rohamos tempóban növelik a létszámot. Ami azt jelenti, hogy egyre több termőföld kell, egyre több halat kell fogni."

a "civilizált" népek ökolábnyoma a sokszorosa a "nyuszikaként szaporodókénak". Arról nem is beszélve, hogy a "civilizált" népek a nyuszikákkal dolgoztatnak, ott károsítják a környezetet, hogy meglegyen az új ifonnyuk.
miközben még civilizáltnak is tartják magukat, a mellüket verve

Bejegyzés: Cukorfalat nagyszemű állatkák eszik egymást

Hermesz Konrad 2015.09.06. 10:41:07

@midnight coder: Az alapján, amit írtál, te vagy buta. A természetbe nem kell beavatkozni. Majd eldönti, hogy mikor hal meg Cecil. Nem kell az embernek Istent játszania, főleg nem azért, hogy utána a kitegye a falra a kitömött oroszlánfejet. A 2. pontban te magad is leírtad, amit én. Az ember kiirtotta Európában az állatokat. Erről beszélek "nyuszó-muszó"!. Már továbbléptünk Európán, már az egész Földet írtjuk. Ahogy meg a civilizált, a te értelmezésedben fehér emberektől eltérő más emberekről beszélsz: "nyam-nyamok, akik szaporodnak mint a nyuszika", az korlátolt, bunkó, rasszista, és fajgyűlölő szöveg. Sajnálom ezt nem lehet másként minősíteni. Egyébként meg a természetpusztítás és kizsákmányolás valóban nagy Afrikában, Dél-Amerikában, Ázsiában, de a fogyasztás nem az általad lenézett országokban a legnagyobb, hanem az USA-ban és Európában, és most már egyre inkább Ázsiában is. Szóval a magát civilizáltnak nevező világ tehet évezredek óta leginkább a természet és a Föld pusztításáért.

Bejegyzés: Cukorfalat nagyszemű állatkák eszik egymást

midnight coder 2015.09.06. 10:02:21

@Hermesz Konrad: Buta vagy. Az ilyen "természetvédő" többet árt, mint használ, mivel alapvetően nem ismeri azt a természetet amit védeni akar, sem azt a gazdaságot, illetve azokat a folyamatokat amik erre a természetre ráépülnek.

1. Cecil. Tudod, ő egy hímoroszlán. Ők úgy működnek, hogy megszületnek, majd elég magas halálozási arány mellett, néhány megéri az ifjúkort. Ekkor apuka elzavarja a csapattól, és egyedül, vagy egy-két hasonló kolléga társaságában próbál boldogulni. Ami általában nem sikerül, de ha mégis igen, akkor eléri(k) azt a kort, amikor már olyan erősek, hogy egy, a pályafutása végén lévő hímoroszlánt megöljenek és átvegyék a helyét a hárem élén. Ez aztán azzal jár, hogy az összes kölyköt megölik. Aztán van úgy 3-5 jó évük, majd jön a következő trónfoglaló.
Cecil ennek a 3-5 évnek a legvégén volt, ha nem lövik le, akkor is igen hamar jött volna a trónfosztó. És egy ilyen oroszlánnak elég csúnya halála szokott lenni.

2. Vadászat. Normál körülmények között egy bioszféra úgy van egyensúlyban, hogy vannak a zsákmányállatok, és vannak a ragadozók, akikre esetleg ismét csak vadászik valaki. Ha túl sok a zsákmányállat, akkor elszaporodnak a ragadozók. Ha túl kevés, akkor éhenhal a fölösleges számú ragadozó, vagy továbbvándorol. Csakhogy mi itt Európában már évezredek óta kiirtottuk az oroszlánokat, évszázadok óta a medvéket, farkasokat. Így a vadászat nélkül az őzek, szarvasok, de pláne a vaddisznók igencsak elszaporodnának.
Persze vissza lehet telepíteni a farkasokat, medvéket, oroszlánokat, de lakjon a családjával ezek mellett az, aki ilyen hülyeségeken töri a fejét.
Nem mellesleg, egy vaddisznónak is 100x jobb egy megváltó puskagolyó, mint ha a farkasok tépik szét. Az ugyanis elég csúnya egy történet.

Mindenttől független az őserdők és a tengerek lerablása. Ebben leginkább azok az országok a sárosak, akik szaporodnak mint a nyuszika. A civilizált emberek létszáma inkább csökken, de sajnos a nyam-nyamok rohamos tempóban növelik a létszámot. Ami azt jelenti, hogy egyre több termőföld kell, egyre több halat kell fogni.

Bejegyzés: Cukorfalat nagyszemű állatkák eszik egymást

Hermesz Konrad 2015.09.06. 09:46:25

Teljesen felesleges volt ez a szánalmas fröcsögés, amit írt a cikk szerzője. Már az alapfelütés is, hogy Cecil kilövésétől indít. Ugyanis Cecil kilövése nem a "tudatos és felelős faj- és fajtafenntartás érdekében tett szelektív vadászat" miatt történt, hanem egy gazdag elmebeteg amerikai fogorvos komplexusát kompenzálandó, esztelen, primitív, felesleges állat-gyilkolászás volt, mely bűncselekménynek minősül az adott országban. Eltekintve a civilizáció által un. "primitív népek" létfenntartásából végzett vadászatától, ahol az elejtett állatot tisztelik, és szinte minden részét felhasználják, a világ többi része által végzett bármilyen címen végzett tevékenység ("tudatos és felelős faj- és fajtafenntartás érdekében tett szelektív vadászat", halászat, horgászat, trófeagyűjtés, fakivágás, stb.) természetpusztítás. Csak a tendenciát kell nézni, hogy milyen ütemben pusztulnak ki a állat és növényfajok, hogyan fogynak az erdők, fogy a tengerből a mindenféle halállomány, stb. és világos, hogy ennek a vége az lesz, hogy minden kipusztul majd a Földön. Igaz nem holnapra, de a tendenciákat nézve egyre közelebb kerül a mához a jövőbeli időpont. Gratulálok az emberiségnek a tettéhez, és a fenti korlátoltan gondolkozó cikkszerző ostoba eszmefuttatásához.

Bejegyzés: Cukorfalat nagyszemű állatkák eszik egymást

brunnera 2015.09.06. 00:46:01

A tigris zebra vacsorája zsákutca, halkan megjegyzem.

Bejegyzés: Cukorfalat nagyszemű állatkák eszik egymást

Behajtó70 2015.08.30. 12:00:32

Akik eddig inogtak, hogy kéne-e ilyet csinálni vagy nem, azokat ez a cikk el is tántonrítja. Ekként a fenti fércmunka - ami minden tudományos tézist és konkrétumot mellőz - káros, és hasznosabb lett volna e terület e cikk nélkül.

Bejegyzés: Haltáp mint növénytáp, avagy mi táplálja az emberi hiszékenységet?

PPJ · http://greenr.blog.hu 2015.07.31. 15:41:43

@Három láthatólag berezelt celebritás közepesen kic: Mondom - maradva a videó amúgy is vulgáris és profán nyelvezeténél. Egyébiránt: "ellenvéleményét súlyos szavakkal fűszerezve, vitapartnerének igazát fundamentálisan megkérdőjelezve" ha így jobban tetszik...

Bejegyzés: Globális ökovulgáris genocídium "kabaré"

Három láthatólag berezelt celebritás közepesen kic 2015.07.31. 15:28:13

"szanaszét oltja" - hatásvadász és lapos erőltetett jópofáskodás, feltűnési viszketegség esetén használata ajánlott...

Bejegyzés: Globális ökovulgáris genocídium "kabaré"

csak egy néző 2015.07.31. 15:25:22

Húúúúha, nem lesz ebből baja Bogárka Laci bácsinak? Mit szól majd ehhez a GHH és a "tuggyuk kik" agyíkemberekről már ne is beszéljünk. Drábik túlmozgásos disszidensről pedig köztudott, hogy Stanyecli elvtárs komájával együtt gyakorló idióták.

Bejegyzés: Globális ökovulgáris genocídium "kabaré"

PPJ · http://greenr.blog.hu 2015.07.31. 12:09:41

@S=klogW: Egyetértek a második megállapításával! Az első mondatával is, és valószínűleg még így sem használtam elég idézőjelet, de tényleg nem kívántam "Bogározni"! Ha figyeli a GreenR blogot és annak youtube csatornáját, akkor láthatja, hogy elsőként és kizárólag vettünk fel a professzor úrtól olyan előadásokat, amik az ökológia, közgazdaságtan és humánökológia metszéspontjairól kiindulva fogalmaznak meg kritikát a jelen világrenddel kapcsolatban.

Íme:

Bogár László: "A globalitás létmódja, mint az emberi lét zsákutcája" (TIT stúdió - 2015.03.18.) www.youtube.com/watch?v=BptySK_BNxk

Bogár László: Tékozló Ország (TIT stúdió - 2014.10.22.)www.youtube.com/watch?v=zOwxY5gGX5w

Ha be tudja szerezni visszamenően, vagy ezentúl majd figyeli és veszi, nagyon ajánlom a Magyar Hüperión folyóiratban megjelenő Bogár László cikkeket is!

Üdv!

Bejegyzés: Globális ökovulgáris genocídium "kabaré"

S=klogW 2015.07.31. 04:41:59

ha vehemensen is adja elő magát, épp Bogároznod nagy kár, mert éppen ő próbál egy hagymázas vízióval szemben egy józanabb álláspontot képviselni

az a baj az agyament víziók vitatásával, hogy nehéz észérvekkel cáfolni őket

Bejegyzés: Globális ökovulgáris genocídium "kabaré"

DrBlastBeat 2015.07.30. 16:55:02

Nagyon szépen köszönöm ezt a cikket. Irigylésre méltó az a könyvmennyiség, amit elolvastál.

Bejegyzés: Dr. Baranyi Tibor Imre: A jelenkori magyar közoktatásról

antirandom 2015.06.19. 21:46:49

KÖZÉRDEKŰ ÉSZREVÉTEL: Akik ismerik az emberi vérszérum víz, konyhasó és kálium arányait, a Salsol, Salsola és Ringer infúziós oldatok vérszéruménak megfelelő víz, konyhasó és kálium (99 : 0,9 : 0,3) dózis arányait, az 1950-ben Nobel-díjat kapott mellékvesekéreg kutatók patkányokon és embereken végzett hatás méréseit, amelyek szerint a nátriumdózis csökkentés és a káliumdózis növelés életrövidítő, ivartalanító, érzelemmentesítő vegyi fegyver hatású, akik ismerik a mérgező kálium túladagolás egy órás (1 grammnál nagyobb) és napi (3,5 grammnál nagyobb) dózisait az orvosi élettan tankönyvek alapján, de ezeket elhallgatták a magyarok elől, akik nem léptek fel a kálium nagyságrendi mérgező túladagolásával és a konyhasópótlás nagyságrendi csökkentésével, s a tiszta desztillált ivóvizet életveszélyes mérgezőnek, a szennycsatornákkal szennyezett ivóvizet legegészségesebb tápláléknak hazudozással folytatott mózesi-talmudi módszeres Nemzeti Stop Só Programmal és Chips-adóval fajirtás ellen, s az ezekkel a betelepülni akaróknak helycsinálás ellen, az izraeli cégek liberalizált idetelepülése és ezzel hazánk területei izraeli cégek által felvásárlása, s a cégtulajdonosok ideszült gyermekei tulajdonává átszármaztatása ellen, teljességgel alkalmatlanok a magyar megmaradás szervezésére. Jó lenne, ha a melléklet szerinti ügyben minden magyar politikus és keresztény segítene a magyar lakosság mielőbb felvilágosításában. A mérgezés elhárítás a magyar lakosság megmaradásához feltétlenül szükséges. Sokkal előbbre való a politikai cirkuszoknál és a lelki vigasz nyújtásnál. Tudni kell, hogy a kiválasztott nép a Mózes II/23. 20-33-ban és Mózes V/7. 2, 22-ben és a Talmud Baba kamma 93. b. lapon és Taanith 10 a. lapon részére törvényileg előírt zsidó fajirtást folytatja hazánkban (is) a Talmudban bálványimádóknak kinevezett "Jézus után tévelygők" kirablásához, kiirtásához. Ugyanis a konyhasó helyett kálisóval "sózással" megmérgezik a vérszérumot, s ezzel tönkreteszik valamennyi sejtmembrán működését. A meghibásodott sejtmembrán miatt minden sejt védekező képessége elromlik. A konyhasó helyett kálisóval „sózás” felerősíti az egyéb egészségveszélyeztető hatások egészségrontó hatását is. Újabban mindezt egyre pimaszabbul nyilvánosan szembe hazudja egyre több, a fajirtásban bűnsegédkező akadémikus, egyetemi oktató, orvos, gyógyszerész és természetgyógyász is. Nem elhinni kell a hatásokat, hanem rendesen bemérni. És ügyelni kell a fenti probléma fő okok helyett a másod- és harmadrendű egészségügyi politikai, gazdasági stb. problémákat figyelem elterelési célból előtérbe állító, ezek ügyében tüntetéseket stb. szervező ügynökökre is, lásd melléklet: NoamChomskyTizparancsolata. Magyarország, 2015-06-18. Tejfalussy András (www.tejfalussy.com)

Bejegyzés: Kína 1 millió tonna génkezelt kukoricát küldött vissza az USA-nak

antirandom 2015.06.19. 21:45:40

KÖZÉRDEKŰ ÉSZREVÉTEL: Akik ismerik az emberi vérszérum víz, konyhasó és kálium arányait, a Salsol, Salsola és Ringer infúziós oldatok vérszéruménak megfelelő víz, konyhasó és kálium (99 : 0,9 : 0,3) dózis arányait, az 1950-ben Nobel-díjat kapott mellékvesekéreg kutatók patkányokon és embereken végzett hatás méréseit, amelyek szerint a nátriumdózis csökkentés és a káliumdózis növelés életrövidítő, ivartalanító, érzelemmentesítő vegyi fegyver hatású, akik ismerik a mérgező kálium túladagolás egy órás (1 grammnál nagyobb) és napi (3,5 grammnál nagyobb) dózisait az orvosi élettan tankönyvek alapján, de ezeket elhallgatták a magyarok elől, akik nem léptek fel a kálium nagyságrendi mérgező túladagolásával és a konyhasópótlás nagyságrendi csökkentésével, s a tiszta desztillált ivóvizet életveszélyes mérgezőnek, a szennycsatornákkal szennyezett ivóvizet legegészségesebb tápláléknak hazudozással folytatott mózesi-talmudi módszeres Nemzeti Stop Só Programmal és Chips-adóval fajirtás ellen, s az ezekkel a betelepülni akaróknak helycsinálás ellen, az izraeli cégek liberalizált idetelepülése és ezzel hazánk területei izraeli cégek által felvásárlása, s a cégtulajdonosok ideszült gyermekei tulajdonává átszármaztatása ellen, teljességgel alkalmatlanok a magyar megmaradás szervezésére. Jó lenne, ha a melléklet szerinti ügyben minden magyar politikus és keresztény segítene a magyar lakosság mielőbb felvilágosításában. A mérgezés elhárítás a magyar lakosság megmaradásához feltétlenül szükséges. Sokkal előbbre való a politikai cirkuszoknál és a lelki vigasz nyújtásnál. Tudni kell, hogy a kiválasztott nép a Mózes II/23. 20-33-ban és Mózes V/7. 2, 22-ben és a Talmud Baba kamma 93. b. lapon és Taanith 10 a. lapon részére törvényileg előírt zsidó fajirtást folytatja hazánkban (is) a Talmudban bálványimádóknak kinevezett "Jézus után tévelygők" kirablásához, kiirtásához. Ugyanis a konyhasó helyett kálisóval "sózással" megmérgezik a vérszérumot, s ezzel tönkreteszik valamennyi sejtmembrán működését. A meghibásodott sejtmembrán miatt minden sejt védekező képessége elromlik. A konyhasó helyett kálisóval „sózás” felerősíti az egyéb egészségveszélyeztető hatások egészségrontó hatását is. Újabban mindezt egyre pimaszabbul nyilvánosan szembe hazudja egyre több, a fajirtásban bűnsegédkező akadémikus, egyetemi oktató, orvos, gyógyszerész és természetgyógyász is. Nem elhinni kell a hatásokat, hanem rendesen bemérni. És ügyelni kell a fenti probléma fő okok helyett a másod- és harmadrendű egészségügyi politikai, gazdasági stb. problémákat figyelem elterelési célból előtérbe állító, ezek ügyében tüntetéseket stb. szervező ügynökökre is, lásd melléklet: NoamChomskyTizparancsolata. Magyarország, 2015-06-18. Tejfalussy András (www.tejfalussy.com)

Bejegyzés: Tiltott GMO Magyarországon? - Kiborult a zöld ombudsman, a TTIP vétóját követelik