Mától fog sós vérben fürdeni az ország (18+)

PPJ         2013.04.08.

http://hercules.gcsu.edu/~sdatta/home/teaching/hydro/slides/hydrol_cycle.jpegOlyan törvénymódosításokat fog végrehajtani ma a Parlament, amik olyan tettek, mintha a még életképes, de súlyos balesetet szenvedett beteget elkezdenénk konyhakéssel szurkálni, fojtogatni és lehugyozni. Nem kell hozzá nagy ökológusnak lenni, egy gimnazista is könnyen megfejtené azon tettek következményeit, amiket épeszű, magyar, az ország érdekét és jövőjét néző ember soha nem tenne. [Tiltakoznak a hidrológiai és geotermikus szakértő szervezetek a vízgazdálkodási törvény módosítása ellen.]

Hogy tiszta legyen a hasonlat: az ország ugyanúgy egy "test", egy élő szövet, akárcsak a növényeké, állatoké és embereké. A felszíni vizek az "ereink", a felszín alatti vizeink a "nyirokrendszerünk", az ország forró teste "geotermikus", az ország forró vére a termálvíz: NEKÜNK MAGYAROKNAK A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN A VÍZ AZ "OLAJ" ÉS A TERMŐFÖLD AZ "ARANY"!!! Azzal, hogy a parlamenti fiúk egy szadista sátánistaként elkezdenek élveboncolást rendezni és mindenféle kiválasztószervi meg érrendszeri vezetékeket össze-vissza fröcsköltetni, nem járunk valami jól. Ezek meg még a nagy kéjelgés közepette sós lével is öntözgetik a sebeket, ha nem fájna eléggé... Sikerrel feloszlatták az ország "immunrendszerét", a zöld ombudsman intézményt, sikerrel felparcellázták oligarchák a termőföld "bőrünket", eladják természetes "ékszereinket", sikerrel elfoglalták cionisták a média "retináinkat", sikerrel szívják ki innen (is) pénzvámpírok az állam nyakánál a "pénzenergiát", és vélhetőleg sikerrel fogják "az ország föld alatti szíve" felett csőre töltött Paks nevű puskán a ravaszt meghúzni.

Na, abbahagyom a horror-képek írását, egyszerűen szólva, súlyosan aljas környezetpusztítást végeznek a felszíni és felszín alatti véges vízkészleteinkkel is! Elég ironikus, hogy pont az előző posztunk után kellett következnie ezen soroknak. Az utolsókat döfik az ország testébe.

1. A felszín alatti termálvíz készlet véges. Ilyen értelemben az olajhoz hasonló, ha felelőtlenül bánunk vele, akkor elfogy, és a felszínen pedig óriási problémákhoz vezet. Azzal, hogy a kormány az egybehangzóan tiltakozó tudományos közösség ellenére törvénybe iktatja a termálvíz készleteink elkótyavetyélését, bizonyítja, hogy alapvetően az ország halálának érdekeit szolgálják, nem az ország életének érdekeit!

2. Gyakran, ezek a vizek sósak! A felszínre hozott, és a hasznosítás után a felszín alá vissza nem pumpált, hanem a felszínen elfolyatott sós víz megmérgezi az édesvizeinket, elpusztítja az élővilágot, terméketlenné teszi a talajainkat: szikesít! A szikesedés világprobléma az öntözéses mezőgazdaság kapcsán, erre ők törvénybe foglalva ipari szinten elkezdik a felszínre vezetni és a világszenten kiválóan jó termékeny talajainkra rágedni?! EZ A TERV SRÁCOK, EZ ÖTLÖTT AZ ILLUMINÁTUS BUKSITOKBA A MAGYARSÁG ELLEN?!

3. A kutak esetében is bőven ördögien alakulnak a dolgok. A helyzet úgy fest, hogy a permetezés vagy műtrágya szórás esetén a kiszórandó anyagot tároló gépeket egy hordozó/kijuttató anyaghoz, vízre kötik, gyakran közvetlenül kutakra. Ha a felszín alatti vízzárórétegbe vezet vissza a kút, akkor egy szivattyúmeghibásodás, áramszünet, stb. esetén az egész vízoszloptömeg, a közlekedőedények szerint a gravitációnak megfelelően visszaömlik a kúton keresztül a felszín alatti vizekbe: jobb esetben a permetszerrel, rosszabb esetben a műtrágyával. Lesz ám csecsemőhalálozás, belülről fogják megfullasztani a nemzetet, a nemzet jövőjét, a jövő nemzedékét!!!

Ezen felszíni ökológiai, mélységi hidrogeológiai rendszerek szándékos és felelőtlen megrontása megbocsáthatatlan bűn, következményei a múlt nagy ökológiai-, környezeti katasztrófáit figyelve egyértelműek, semmiféle környezeti vagy gazdasági racionalitás sincs a tett mögött: marad az egyetlen következtetés számomra: szándékos rosszakaróink a magyarság megmaradásának utolsó szálait trancsírozva fűrészelik...

VÍZ-HANG – Nyílt levél a Magyar Országgyűlés tagjaihoz
Forrás: Magyar Termálenergia Társaság

"Alulírott geotermikus és hidrogeológus szakértőket tömörítő szakmai szervezetek felhívjuk figyelmüket, hogy a Magyar Kormány Vízgazdálkodásról szóló törvénymódosítási javaslatát (T/10516. számú) jelen formájában, szakmai alkalmatlanság miatt, elfogadhatatlannak tartjuk!"

A tiltakozó szervezetek:

  • Magyar Hidrológiai Társaság
  • Nemzetközi Hidrogeológiai Szövetség Magyarországi Tagozata
  • Magyar Termálenergia Társaság
  • Dél-alföldi Termálenenergetikai Klaszter
  • Geotermikus Koordinációs és Innovációs Alapítvány
  • Eötvös Lóránd Tudományegyetem Általános és Alkalmazott Földtani Tanszék
  • Miskolci Egyetem Környezetgazdálkodási Intézet
  • Szegedi Tudományegyetem Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék
  • Debreceni Egyetem Ásvány- és Földtani Tanszék

Szintén ma ügy-intézik a parlamentben megvett bábokon keresztül az ingatlanmaffiózók a Balaton körüli területrendezési szabályzatot... Megint csak víz, pontosabban tó: "A" TÓ! Az ország egyik "kék szemét" összevarrják!

"turisztikai fejlesztési terület övezetével érintett területen a beépítésre szánt üdülőházas üdülőterület, a különleges területek közül az oktatási - kutatási központ, szabadidőközpont, vízi közlekedési, sport- és turisztikai célú kikötő terület, állat- és növénykertterülete, strandterület, sportterület,a beépítésre nem szánt zöldterület, erdőterület, természetközeli terület vagy a különleges területek közül egészségügyi épület elhelyezésére szolgáló terület, nagy kiterjedésű sportolási célú terület, vadaspark, arborétum területe települési területfelhasználási egységbe sorolható"

NE BESZÉLJÜNK MELLÉ FIÚK, MAGYARUL: BEÉPÍTHETŐ...

Magyarul nem lesz többé köz-strand, erdőterület, arborétum... - Oszt' ezek mi a f*sznak kellenek egy ilyen tó köré, inkább kaszinó, ingatlanpanama, pénzmosás kell oda, ugye egyetértünk, Pintér úr?!

Volt valódi elszámoltatás Sukoró ügyében? Miért is lett volna: ugyanaz a maffiagárda áll a mostani kormány mögött is... Grupo Milton - Kovács Bence János - Sávoly? Nincs már így is bőven eléggé összebaszva a Balaton tájképi és ökológiai környezete?! Ezen víztest sorsának ilyen törvénnyel megpecsételése szintén aljas bűntett!

És akkor most ezen blog olvasói kérem, hogy takarják le a szemüket, a következő sorok nem a megszokott közönségnek szólnak. Kapaszkodjatok meg, drága TEST-VÉREIM, szittya szkíta hun magyar emberek: csak, hogy végképp értsétek miről van szó... ti érteni fogjátok, a többieknek nem itt fogom tudni egy mondatban elmagyarázni... szintén a mai napon a Parlamentben: A Finnugor Rokon Népek Napjáról szóló határozati javaslat (H/10160.)

Hogy folytatok volna le apátok térdéről, mikor még folyékonyak voltatok! Árpád vérének megszentségtelenítői, a haza elárulói!

         szólj hozzá

Címkék: vélemény politika fidesz geotermikus termálvíz geotermia

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

 
 
süti beállítások módosítása