Eladná az Országát? Tuti tippet kapott Csányitól? Aranykalászos gazda képzést végezzen!

PPJ         2013.11.28.

foldtorveny1.jpgNocsak-nocsak... Milyen érdekes fizetett hirdetést dobott ki jobb oldalra a Facebook tegnap este a szemünk elé... Csak nem eladó lesz hamarosan az ország?! "Apróhirdetés" nagykutyáknak...

Erről egyből a műkörmös sztori jut eszembe: "Jelenleg műkörömépítésből élek, de aranykalászos gazdatanfolyamot is végeztem – mondta a gyesen levő kismama, aki két külön pályázaton, összesen két és fél margitszigetnyi földterület bérleti jogát nyerte el Borsodban a helyi gazdák előtt." (blikk)

foldtorveny.jpg

... ennél már csak a borsodi mezőségi Kanyok Attila szociálpedagógus esete cifrább, aki az első, gazdák által elismert pályázat botrányos visszavonása előtt éppen két nappal kapta meg az aranykalászos oklevelet... A műkörmös hölgy végzettsége jogi asszisztens, ő maga soha nem gazdálkodott, csak a férje - jelenleg valószínűleg "strómanként"...

Az aranykalászos gazda tanfolyamot eredetileg -teljesen jóhiszeműen- azoknak szánták, akik már akár több évtizede eredményesen gyakorolták a gazdálkodást szakirányú iskolai végzettség nélkül.

Lásd még:
NFA bukta: a kormány titokban rabolja a földvagyont!
59 állami földterület Simicska cégeinek

otp hazaárulás.jpgDe nézelődjünk csak tovább, mit ír az OTP Jelzálogbank Termőföld Értéktérkép 2013 befektetési tájékoztató dokumentum a 13. oldalon?!

"Várakozások – A termőföld-piacot teljesen átrajzolhatja az elfogadásra váró új földtörvény

A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló törvény elfogadása nyár elejéig, a jelenlegi ülésszakban várható, a hatályba lépés pedig jelenleg 2014. január 1-re vagy május 1-re becsülhető, ami az új törvény alkalmazásával a moratórium megszűnését fogja jelenteni."

!!! FIGYELEM - ELADÓ A HAZA - ELADÓ A FÖLD !!!

         szólj hozzá

Címkék: fidesz maffia mezőgazdaság csányi sándor földtörvény agrárium agrárpolitika vidékfejlesztési minisztérium agrármaffia földbérleti pályázatok

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr115665475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása