Megerősítő kijelentések a Bilderberg Csoportról Kanada volt védelmi miniszterétől

PPJ         2013.06.29.

illuminati-new-world-order-fadff7.jpgKüldeném sok-sok emberi szeretettel azoknak, akik a legutóbbi Bilderberberges posztunk kapcsán felvették a struccpolitikai-menekültstátusz magatartásformát: "bármit, csak valóságot ne"... Továbbá persze küldeném azoknak a hazai leharcolt bértollnokoknak az Indextől az Origon át a HVG és MANCS cionista balliberális mainstream tengelyig, akik előbb adnák el az anyjukat, minthogy egy igaz mondatot a világról az emberek számára leírjanak. Mi sem a kisujjunkból szoptuk az elméleteinket, van itt Paul Hellyer-től, Tóth Zoltán Józsefen át a Harvardról származó Sunstein-Vermeule – algoritmusig minden...!

A "hogy jön ez egy ökoblogra?" kérdésre most röviden csak annyit válaszolnék, hogy ugye az egyáltalán nem mindegy, hogy fenntarthatóság alatt mi emberek mit értünk, és hogy a világon egy centralizált-technológiai, decentralizált-technológiai, centralizált-ökológiai vagy decentralizált-ökológiai világberendezkedési formát választunk-e! Gondolom nyilvánvaló, hogy a háttérhatalmak leginkább a centralizációban és inkább a technológiai megoldásokban érdekeltek. Gondolom nyilvánvaló, hogy emberséges és méltányos élet (és a mi szempontunkból a valóban fenntartható természetes élet) az inkább a decentralizált és ökológiai világberendezkedést igényli. Márpedig erős törekvések láthatók arra (pl. Agenda21), hogy "minden ember takarodjon el vidékről be a városi Mátrixba duracell elemnek"... illetve nagyon erős ellenállások is láthatók már a világban, hogy "anyátokat leszünk mi duracell elemek, mi emberek vagyunk, ti meg valami barom diktátor űrlények, mindenki nyomás ki vidékre és romboljuk le a Mátrixot meg a gépek hatalmát"! Vulgár-fenntarthatósági nyelven így írhatnánk le a világ jelenlegi legnagyobb feszültségi tengelyét.

"A Földet egy titkos társaság vezeti, amelynek tagjai a Külkapcsolatok Tanácsa, a Bilderberg-csoport és a Háromoldalú (Trilaterális) Bizottság, a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai. Ők titokban akarják tartani ezeket az információkat az emberiség előtt" - egyebek között erről beszélt Kanada volt honvédelmi minisztere, Paul Hellyer.

A volt honvédelmi miniszter erről a Citizen Hearing On Disclosure (CHD) konferencián beszélt múlt hónapban Washington DC-ben. A konferenciát azzal a céllal rendezték, magas szintű szakértők és tanúk bevonásával, hogy az emberiség minél előbb tudja meg az igazságot ebben a kérdésben. Jelmondatuk: "Ha a kongresszus nem végzi el a dolgát, az emberek majd megteszik."

Sok ember még mindig nincs tisztában azzal, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, egy árnyékkormány, amelynek tagjai; a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Bilderberg csoport és a Háromoldalú Bizottság (Trilateral Commission), a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai.

A háttérben meghúzódó 13 vérvonalhoz tartozó Család, az Illuminati Vérvonal, mely az egész piramist uralja, a tetején egy nagy családdal - ők ennek a sötét összeesküvésnek a mozgatórugói. Ők tartják uralmuk alatt a bolygót, megfélemlítve, nyomorba és szenvedésbe döntve a világ népességét.

Az idő elérkezett a teljes lelepleződésre. Sokan átlátnak már az összefüggések és manipulációs játszmák illúzióján. Az emberek képessé váltak egy jobb, teljesebb, tudatosabb, spirituálisabb, szeretetteljesebb életminőség megélésére. Ezt példázza az, hogy ez a bejelentés megtörténhetett, ami természetesen a kormányzati médiában nem jelent meg hírként.

Dr. Tóth Zoltán József több, mint 12 éve tart előadásokat történelemről, közjogról, alkotmánytörténetről, Szent Korona-tanról, a mai politikai közjogi alkotmányjogi helyzetről. Az élete sorsa is mutatja, hogy egyre kevésbé tartozik az uralkodó politikai erők által elfogadott emberek közé. Időnként, ha tudják, felhasználják különféle politikai erők, különösen választások előtt. Rengeteg könyve van és nem csak elméletileg írja le amit gondol és lát, nemcsak a saját "bölcsességére" alapoz, hanem korábbi generációk munkáira is támaszkodik, ráadásul történelmi adatolással is alátámasztja az elméleti mondanivalóját. Ami után pedig igazán olyan személy lett, akitől kissé tartani lehet, hogy a személyes tapasztalatait is hozzá tudja tenni az államigazgatásban eltöltött ideje szerint.

És ugye épp a jelen helyzetben látjuk leginkább a földforgalmi törvény kapcsán (Áder aláírta), hogy mikor egészen konkrétan 'alles zusammen' Magyarország eladásáról van szó: akkor valahogy pont azok a személyek jönnek szóba (izraeli Lázár, jeruzsálemi Áder, szemfényvesztő Orbán), akikről Tóth Zoltán József még 2012 októberében lerántotta a leplet. Földbirtok politika: nagybirtokos centralizáció! Egyetemek összevonása: centralizáció! Klebersberg nevével visszaélve bezárják a vidéki kisiskolákat: centralizáció! Az Országos Takarékszövetkezetek felszámolása: centralizáció! Isten óvja Magyarországot! Szent Mihály arkangyal: segíts minket a sátán legyőzésében!

http://static.nol.hu/media/picture/85/20/77/000772085-2591-625.jpg

         szólj hozzá

Címkék: áder jános világgazdaság kapitalizmus világháború világbank új világrend illuminati gazdasági világválság bilderberg világélelmezés paradoxon tóth zoltán józsef

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr205383249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása