A bolygón minden a legnagyobb rendben zajlik

PPJ         2012.07.02.

"Embertelen meleg jön, Súlyos áradások, Tűzvész Coloradóban" - szép hírcímek, nem igaz? És szerintem még mindig nagyon sokaknak nem esik le, hogy mi folyik.

Ismételjük együtt: "Nincs globális felmelegedés, nem az ember okozza, majd a technika megoldja, a dolog kezelhető, ez egy teljesen természetes folyamat." Mai híradásunkat a WTO és az IMF mellett a "CO2 - We call it life" Exxon Mobil támogatta....

Lényeges tudnunk a klímaváltozásról, ha egyszerűen akarok fogalmazni, hogy se nem meleg, se nem hideg, se nem tűz, se nem eső: hanem szélsőségesen mindez együtt! Szélsőséges időjárási eseményeket generál a felborult globális egyensúly. Magyarország például egyszerre fog egyes területein sivatagosodni, míg másokon óriási áradásokkal küszködni! Felszámolódik a normalitás, a kiegyensúlyozottság! Érthetitek ezt matematikai, természettudományos, de akár emberi-lelki aspektusból is! Az emberiség a globális rendszer instabilitását okozza!

Majd egyszer megtanulja az emberiség, hogyan kéne viselkednie az élő rendszerekkel, aminek maga is részese.
Vagy nem.
Akkor viszont hullani fog a "férgese"...

nincs klímaváltozás.jpg

         5 hozzászólás

Címkék: klíma klímaváltozás klímavédelem

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr184623518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PPJ · http://greenr.blog.hu 2012.07.05. 19:00:52

@Minusz: Ökológiailag teljesen logikusan következik az eddigiekből, hogy ez történik, fog történni, folytatódni eszkalálódva.

A nagy kérdés számomra az: mi lesz az az esemény, ami az egész emberiséget megvált(oztat)ja?! Vagy mondjuk egy országon belül mi lenne az a nagyság és súlyosság?

Azt gyanítom, hogy egy "nincs tovább" hír. Egy olyan amitől megbénul az élet, hogy onnantól már semmi sem a régi. Egy óriási horderejű felviláglás.

Tippek?

Minusz 2012.07.05. 19:27:47

Én a jegyrendszer bevezetésére tippelnék, úgy hogy közben nincs hadiállapot...az emberek sok minden fölött képesek szemet hunyni, de mikor már korog a gyomruk azt nehezen viselik,, főleg úgy, hogy erre nincs látványos, meggyőző magyarázat, csak az üres polcok a boltokban, piacokon stb...

 
 
süti beállítások módosítása