Van, amire pofon egyszerű a válasz: rombold le!

PPJ         2012.02.19.

...mert már alig várja az új, hogy átvehesse a helyét...! :)

De semmiképp sem kifelejthető a mondandóból ez sem!

         2 hozzászólás

Címkék: videó klíma energia atomenergia fenntarthatóság élőlánc magyarországért

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr844132956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netmaster 2012.02.21. 19:16:03

Jól kifogtuk Bencsik utódját...

hvg.hu/gazdasag.hazai/20120220_Kovacs_Pal_interju

"K.P: Korai lenne a szenes technológiát elavultként elkönyvelni. Adjuk meg az esélyt a korszerű széndioxid tárolási és tisztaszén technológiáknak. Hiba lenne lehúznunk a rolót, mert a világ sem ebbe az irányba megy! Komoly technológiai gondolkodás és fejlesztés zajlik ma mindenütt a szén helyének megtalálása érdekében. Gondoljon bele: az USA-nak közel 200 évre elegendő szene van."

"hvg.hu: Múlt csütörtökön a Fővárosi Ítélőtábla az Energiaklub kontra MVM ügyben azt a döntést hozta, hogy az új paksi atomerőmű építést előkészítő Lévai projekt dokumentumait nyilvánosan is hozzáférhetővé kell tenni. Lesz meglepetés?

Kovács Pál: Én nem számítok semmilyen meglepetésre. Nekem egyetlen egy dolog fáj ebben, ha lehet így fogalmazni: az, hogy Magyarország gazdasági érdekeit gyakorlatilag teljes egészében kiszolgáltatja. Olyan gazdasági adatok, elemzések kerülnek így ki az asztalra, amelyeket a velünk párhuzamosan hasonló terveket fontolgató országok és társaságok ki tudnak használni. Ez könnyen hátrányos lehet Magyarország számára. A jelenleg a régióban zajló versenyben a fő kérdés az, hogy ki építi meg az első atomerőművet. Ugyanis jó eséllyel ő fogja az összes többit is."

PPJ · http://greenr.blog.hu 2012.02.21. 19:33:23

@Netmaster: Hát ez fantasztikus. De "tényleg". Ennél nagyobb seggnyalót nem tudtak volna találni? Szegény Bencsik, szegény Ángyán.... :(
Nekünk kell ezeket a gyökereket elzavarni, különben tök mindegy hogy kommunista vagy álszent keresztény módjára de a fejünkre telepednek. Takarodó van gyerekek, fenntartható politikát kell folytatnunk. :)

 
 
süti beállítások módosítása