Elindult a közösség - működik a Natúr Kosár Érd - holnap nyílik a "bolt"

PPJ         2011.08.04.

Forrás: Natúr Kosár Érd blog

Július 31-én kiküldtük a megadott e-mail címre feliratkozottaknak a rendelési listát és augusztus 1-én már el is indult a Kosár. Körülbelül 3 hónap alatt bio-közösséget szervezni Érdre? Igen! Yes, we can! Ezt jelenti, hogy összefogással mennyire tudod megváltoztatni a környezeted! Itt szeretnénk megköszönni a budapesti Szatyornak, hogy tanácsaival segített az "érdi frencsájzban" :)!

Azért van zárójelben a bolt, mert valójában nem vagyunk mi "nyitva" és ez nem is egy "üzlethelyiség". Előre megbeszélt időpontban jön a néhány vevő tulajdonképpen egy magánházba, ahol olyan áron veszi meg a termékeket, mint ha egyenesen a termelőtől kapná. Saját erőből, önkéntes alapon dolgozunk, biztonságos-, bio-élelmet eszegetve élnénk sokáig, köszönjük alássan.

A már biztos vásárlókon kívül várunk minden kedves ÉRDeklődőt csütörtökön 17-19 óráig a Berta u. 3.-hoz. Bemutatkozunk, beszélgetünk, fotózkodunk és lesz bio-étel kóstoló is, hogy tudjátok, milyen íz- és minőségélményt tudunk felmutatni. (Még azt is meg tudom mutatni, hogy milyen pizzakemencét építettem a dán tapasztalatok alapján!)

Egyszerűen az egészséges, tápláló és megbízható élelmiszerforrást tartjuk szem előtt, valamint azt, hogy a környék, kistérség gazdáit megismerve erősödik az a kör, amelyben az emberek tudatosan döntenek egy környezetbarát életmód mellett, és ehhez segítünk mi a Natúr Kosárban a termékek kínálatával.

         1 hozzászólás

Címkék: bioélelmiszer zöld étlap lokalitás natúr kosár érd

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr473124076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netmaster 2011.08.11. 21:29:37

Nem akarom, hogy kötözködésnek tűnjön, de a képen a "helyi" után nem kell a kötőjel. :)

Sok sikert a kezdeményezéshez!

 
 
süti beállítások módosítása