Leállított környezetvédelmi támogatások

PPJ         2011.07.05.

- avagy INGYENMUNKA a Fidesz szerint

felvettem, kivágtam, megőriztem, feltöltöttem a videót, mert nem hiszek a füleimnek

Ha már Csépfalvay ennyire az önkéntesség évén lovagol, akkor lássuk, hogy fizetés nélkül meddig önkénteskedne hivatásból a parlamentben, mennyire lenne elkötelezetten pártpolitikus, ha az nem járna pénzzel csak munkával. Hihetetlen, hogy milyen zavarokkal küszködnek egyesek. Vagy tényleg úgy képzelik, hogy totál ingyen fog dolgozni az istenadta nép? "Imádom", mikor ilyen nyers őszinteséggel tör fel ezekből a politikusoknak nevezett élőlényekből a valódi akaratuk: hogy "ti majd mind nekünk fogtok dolgozni, ingyen".

Szabó Rebekának viszont nem ártana egy kis célzóvíz, mert így egy paranoiás fehéregér sem ijed meg tőle, mármint a hangjától. Csak bátran Rebeka, nem kell kímélni ezeket!

Magyar Parlament - július 4., 17 óra

Az LMP-s Szabó Rebeka szerint egyre kínosabbak a szlovák és bolgár sajtóban megjelenő cikkek, amelyek arról szólnak, hogy a magyar kormány megtagadta a magyar EU-s projektekben résztvevő környezetvédelmi szervezeteknek járó támogatások kifizetését. A nemzeti parkok az államháztartási törvényre hivatkozva nem fizetik ki a civil szervezeteknek járó pénzt.

Cséfalvay Zoltán államtitkár szerint az elmúlt években "nagyon rossz szocializáció" volt a civil szférában, mert projektekre vadászva, lényegében állami pénzből élnek, miközben szinte nulla az önkéntesek száma.

Szabó Rebeka megdöbbentőnek nevezte az államtitkár eszmefuttatását, és kérte Cséfalvayt, hogy konzultáljon a környezetvédelmi államtitkársággal.

---

Az állami pénz az én adóm. Melyet azért fizetek, hogy működtessenek belőle általam elvárt, szükséges közszolgáltatásokat. Ezt a legnagyobb alázattal illene elkölteni ezeknek a fülkeforradalmároknak. Ezen kívül elvárom, hogy ne csak a korrupt vízfejnek jusson belőle, hanem a civileknek is, akik általában sokkal hatékonyabban költik el a befizetett adómat, mint a csinovnyikok.

A civilek rokkanjanak csak bele támogatások nélkül a természetvédelmi hivatásukba, omoljon csak össze minél hamarabb a magyar állami természetvédelem bázisát adó civil zöld szervezetek hálója. Csak így lehet minél több beépítetlen területre kínai gyárat telepíteni, hadd pörögjön a GDP a Fidesznek.

         szólj hozzá

Címkék: politika fidesz természetvédelem lmp

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr453040398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása