Kötelező videó avagy értelmesen kifejtve mit képvisel a Greenr Blog - 3

PPJ         2010.10.25.

Rob Dunbar: Hajdani korok éghajlatának nyomai az óceánokban és a jégben

(Az első és a második kötelező videó után itt a harmadik!)

18 perc 15 másodperces átnevelő tanfolyamunk következik! Mivel ez  a tudás már ismert, megismerhető, ezért ezentúl még inkább akadálya leszek minden szkeptikus hozzászólásnak a blogon.

Rob Dunbar a 12 000 évvel ezelőtti Föld éghajlati körülményeit szeretné rekonstruálni, ennek érdekében a tengerfenék alján, korallokban és a jégtakarók belsejében kutat a nyomok után. Munkája elengedhetetlen ahhoz, hogy kialakítsuk az éghajlatváltozásra adott válaszunk alapvető kereteit, valamint, hogy lefüleljük a végzetes óceánsavasodás tüneteit.

Teljesen tisztán levezeti, hogy még a legklímaszkeptikusabbak is miért kell, hogy foglalkozzanak a szén-dioxiddal! Teljesen tisztán levezeti, hogy miért soha ezelőtt nem tapasztalható mértékben változtatjuk meg a bolygónk klímáját! Teljesen tisztán levezeti, hogy ez miért 100%, hogy az embernek köszönhető! És teljesen tisztán levezeti, hogy miért 100%, hogy ehhez nem tud alkalmazkodni az élővilág, és ezért miért biztos a pusztulás, ha továbbra is folytatjuk a klímaváltoztató tevékenységünket!

(Természetesen magyar felirat elérhető a "view subtitles"- re kattintva, anélkül nem is várnám el, hogy a hazai klímaszkeptikusopk megértsék...)

         szólj hozzá

Címkék: ajánló videó klíma fenntarthatóság klímaszkeptikusok

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr512399338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása