Páty 7 - Válasz a maffiamódszerekre

PPJ         2010.04.15.

Előző cikkünkben (Páty 6 - A maffiamódszerek mit sem változtak) szóltunk arról a sajtónyilatkozatról, hogy aljas módon próbálják Tollner József pátyi képviselőt lejáratni és családját megfélemlíteni. Ő ugyanis az egyike azoknak a képviselőknek, aki "meri" figyelembe venni a zöld ombudsman állásfoglalását, miszerint a beruházás több ponton törvénysértő, jogszerűtlen és ráadásul gazdaságtalan! Tessék megnézni micsoda emberek ülnek ebben a képviselőtestületben!!!

A beruházásnak csúfolt maffiakezekben lévő ingatlanpanama ellen fellépő, becsületes Tollner József képviselőről, a munkahelye környékén terjesztették ezt (és ebben a fia is érintett már!)!

http://i41.tinypic.com/2eb7af6.jpg

Már első olvasásra is aljas, szemen szedett hazugság. Sajnos Húsvétkor ráadásul a konzervatív keresztény emberek még jobban "harapnak az ilyesmire", sajnos meg se fordul a fejükben, hogy egy szó sem igaz abból, ami a papíron szerepel, hitelesítés vagy aláírás sehol: pedig azért megszokhatták volna, hogy nem kell mindent elhinni és, hogy az ő Szent Irataikat is írták "valakik", nemde?

Szóval a fiának kellett megvédenie saját apját a rágalmazástól, íme a levele az ismeretlen (vagy nagyon is ismert? lásd a hivatkozott videót) tettesek ellen:

Nyílt levél a pátyi képviselő-testülethez

Sajnos joggal van okom feltételezni, hogy a 2010.04.07-én a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium környékén nagy mennyiségben terjesztett aláíratlan szórólap az Önök műve. Érthető, hogy ha van egy ember, aki ellenáll a korrupciónak, a butaságnak, a megtévesztésnek, és józan érvekkel, kézzelfogható bizonyítékokkal felelősen politizál, azt el akarják távolítani útjukból. Érthető, hogyha ezt nem tudják elérni utasításokkal, életveszélyes fenyegetésekkel, rongálással, akkor még undorítóbb módszerhez folyamodnak.

Amíg nem voltam a március végi testületi ülésükön, addig el sem tudtam volna képzelni, hogy egy képviselő-testületben ilyen bunkó, neveletlen emberek ülhetnek, de azt pedig egyenesen felháborítónak tartom, hogy az ülés vezetője (a polgármester) nem utasítja rendre, a beszólogatókat, a tiszteletlen hangnemben beszélőket, hanem “adja alájuk a lovat”, partner ebben. Ezek után egy ilyen színvonalú, pitiáner lejárató szórólapon már annyira nem is lepődök meg. Ilyen módszerek vannak az Önök eszköztárában, nincs mit tenni.

Néhány gondolat a szórólapról:

Ugyan a világon senkinek semmi köze hozzá, de muszáj elmondanom, hogy nyaranta a nagymamámhoz költözöm Budaörsre a nyári tanszünet idejére. Amióta Pátyra költöztünk, azóta ez így volt minden évben. (13 éven keresztül Budaörsön laktam, talán érthető, hogy itt van az összes barátom). Tavaly nyáron Budaörsön talált rám a szerelem, majd szeptemberben új egyetemi tanulmányokat kezdtem, ezért úgy gondoltam, hogy célszerűbb lenne, ha Budaörsön maradnék. (Ennyit arról, hogy elzavart apukám…)

Továbbá elmondanám, hogy napi szinten beszélünk apukámmal, rengeteget erről a pátyi helyzetről is, kapcsolatunk remek. Elképesztően büszke vagyok rá, a képviselő-testületben végzett kitartó, kemény munkája miatt, amiben tudom segítem és támogatom a továbbiakban is.

Szcientológia: ez honnan jött? Apukám katolikus, évente néhányszor elmegy templomba. Nem jár semmilyen gyülekezetbe, nem olvas titkos könyveket, nem utasít senkit semmire, nem készít feljegyzéseket senkiről. Aljas, szánalmas próbálkozás. (Persze könnyű egy ilyen szóval riogatni az embereket, mert a legtöbben semmit nem tudnak erről a vallásról, csak azt, hogy nagyon rossz dolog. Lefogadom, hogy a szórólap szerzője sincs tisztában a vallással, ő is csak ennyit tud róla.)

Amennyiben úgy gondolják, nincs közük a szórólaphoz, kérem ezt jelentsék ki, és határolódjanak el az ott leírtaktól, ez esetben tekintsék levelemet tárgytalannak.
Nagyon bízom benne, hogy a budaörsi térfigyelő rendszer segítségével megtalálja az elkövetőt a rendőrség.

(Sajnos egyre kevesebb) tisztelettel:
Tollner Máté,

páty, 2010.04.09.

* = Azokhoz a képviselőkhöz szólnék, akik elvakultan támogatják a törvénytelen beruházást, mintha az életük múlna rajta, vagy nagyon sok pénz.

forrás

 

Tisztelt Tollner Úr, Kedves Máté! Veletek vagyunk, kitartás!

         2 hozzászólás

Címkék: maffia környezet beépítés páty golffalu

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr521922419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilatimar 2010.04.15. 09:56:57

Tollner Tanár Úr egykori tanítványaként természetesen vele vagyok!

vomit 2010.04.20. 10:56:35

ez bazz a legsulyosabb

 
 
süti beállítások módosítása