Zöld remény az Indexen

PPJ         2009.11.08.

Akinek nincs reklámszűrője az láthat némi nem tetsző változást a blogon, ezek pedig a reklámok. Annak reményében teszem ezt, hogy remélhetőleg az Inxed most már nem csak elolvassa a bejegyzéseimet és saját híreibe beolvasztva közli azokat, hanem ki is tesz blogketrecbe.

Példák:

Szóval remélem vannak olyan fontos híreim és kellően kifejtett, értelmes bejegyzéseim (utóbbiak a ritkábbak), hogy néha kiérdemeljek egy kis nyilvános szereplést az Index címlapon.

Akit nagyon zavar a reklám és firefoxot használ, annak tudom ajánlani az Adblock Plus segédprogramot és hozzá a HuFilter, magyarországi weboldalakra optimalizált szűrőt, így iwiw, freemail és minden más magyar weboldal is reklámmentes lesz!

Ha a remélt tervem mégsem válik be, akkor visszaállok hirdetésmentes blogra természetesen. Remélem az Index és a blog.hu szerkesztői is a világtendenciákat követik, már abban az értelemben, hogy zöldülés van még amerikában is, nem pedig abban az értelemben, hogy a blog.hu által reklámozott és nyomatott blogok undorító, trágár, szexista és alja témákról fecsegnek...

Íme az Andre Kofic nevű hozzászóló által küldött kép. Valóban "szép" kilátás. "Öröm" így munkába járni...

         1 hozzászólás

Címkék: reklám

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr581508817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andre Kofic 2009.11.27. 02:19:33

"Ráérünk még aggódni"...Meg mutatnám.. de talán meg is mutatom, hogy néz ki újpest a Hármashatárhegyről reggelente :( küldök képet mailben

 
 
süti beállítások módosítása