Na végre: Hír TV is... 3. rész

PPJ         2009.06.13.

http://www.hirtv.hu/_i/logo.gif

Utolsó óra? - Zöld övezet (videó)

"Válság, fenntartható fejlődés és a jövő, ami nincs is?

Fenntartható fejlődés vagy fenntarthatatlan fogyasztás? Meddig lehet a jövő teljesítményéből, hitelekkel biztosítani a jelen fogyasztását? Meddig élhetünk vissza a környezettel, és mikor mondhatjuk ki, hogy feléltük a jövőnket? Igaz-e, hogy a gazdasági válság valójában az előszele egy ökológiai válságnak? Lehet-e a környezetvédelem a válság nyertese? És valóban a kiút egy drámai és gyökeres életmódváltás lesz? A stúdióban: Gyulai Iván ökológus és Vida Gábor akadémikus.
"

Mindezekhez csupán egy természetvédő mérnök szaktársam mejegyzése párosítható kitűnően: "Mindenki azt mondja, felgyorsultak a világ, pörögnek a dolgok. Hát majd mi teszünk róla, hogy lelassuljon!"

         szólj hozzá

Címkék: vélemény video tudomány hír tv világ válság természet természetvédelem környezet ökológia vida gábor fenntarthatóság gyulai iván

Tetszett? Oszd meg!

Share/Bookmark

        

A bejegyzés trackback címe:

https://greenr.blog.hu/api/trackback/id/tr221183431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása